0 artikelen Totaal € 0,00

Veel Gestelde Vragen

Hier onder staan de veel gestelde vragen van klanten.

1. Is chiptuning slecht voor mijn auto?

Nee, chiptuning is niet schadelijk voor uw auto, Het programma wordt speciaal geprogrammeerd voor uw auto. Uw motor zal hier geen hinder van ondervinden.

2. Waarom geen powerbox?

Een powerbox is een simpel kastje met een aantal te verwaarlozen componenten.

3. Slijt mijn motor nu harder na chiptuning?

De motor van uw auto zal minder hard slijten na chiptuning. Door het programmeren van de juiste software loopt de motor soepeler en zal hij een langere levensduur hebben.

4. Moeten er aanpassingen worden gedaan aan mijn auto na chiptuning?

Voor het dagelijkse gebruik van de auto op normale wegen zal de auto geen aanpassingen nodig hebben. Voor een auto die u gebruikt op het circuit is het raadzaam de auto enigzins aan te passen.

5. Is chiptuning zichtbaar voor mijn dealer of garage?

Onze chiptuning is niet traceerbaar door uw dealer of in de garage. Overigens tuned Tuning-powerbox voor verschillende merkdealers.

6. Kan de auto origineel gemaakt worden na chiptuning?

Ja, de auto kan op een uiterst eenvoudige wijze weer origineel gemaakt worden.

7. Gaat de motor meer verbruiken?

Als u voor ons eco programma kiest verbruikt de motor minder brandstof bij gelijke rijstijl. De brandstofbesparing kan oplopen tot wel 15%

8. Wordt de olie warmer na chiptuning?

Nee, de olie van uw motor zal niet warmer worden na chiptuning. De software voor de koeling van uw olie zal het zelfde blijven als orgineel.

9. Vervalt de fabrieks garantie na chiptuning?

Nee... onze chiptuning zal niet traceerbaar door middel van professionele diagnose apparatuur, en kan eenvoudig weer verwijdert worden. Na demontage zal er geen enkel spoor van chiptuning achterblijven. Chiptuning van Tuning-powerbox is absoluut niet traceerbaar !!!

10. Krijg ik garantie op mijn chiptuning?

Er zit 2 jaar volledige garantie op alle chiptuning producten van Tuning-powerbox

11. Waarom tuned de fabrikant niet?

Elke motor is af fabriek zo afgesteld dat hij over de hele wereld onder alle omstandigheden goed dient te functioneren. in europa is deze "marge technische" afstelling sterk te optimaliseren. De brandstof en olie zijn van uitstekende kwaliteit. Ook zijn de onderhouds beurten goed geregeld in tegenstelling tot sommige Westerse landen. Omdat de factoren in europa gunstig zijn, kunnen wij zonder enige moeite de prestaties van uw motor optimaliseren zonder de levensduur te veranderen.

12. Update voor de chiptuning?

Soms zijn er updates voor de chiptuning mogelijk. De tuning wordt dan nog sterker in uw auto.

13. Update voor uw auto bij de dealer, wat nu?

Wees niet bezorgt dat uw chiptuning niet meer werkt, wij hebben overal aan gedacht. Indien er een update voor uw auto mogelijk is kunt u eenvoudig de chiptuning demonteren en na de update weer monteren.

14. Kan ik wachten tot de chiptuning is gemonteerd?

U kunt gerust wachten tot de chiptuning is gemonteerd, het duurt gemiddeld genomen een uurtje aan montagetijd. U krijgt een heerlijke kop koffie en kunt mee kijken wat onze monteurs doen.

15. Is de achteraf inbouwset van xenon verlichting APK goed gekeurd?

Wees niet bezorgd over uw xenon verlichting die achteraf is ingebouwd. Deze lampen zijn allemaal APK goed gekeurd.

16. Is xenon verlichting ook nodig voor het grootlicht?

Nee, het is niet nodig, maar het staat wel heel luxe als u ook uw grootlicht laat ombouwen met xenon verlichting.

17. Is xenon verlichting makkelijk te monteren en demonteren?

Ja, xenon achteraf inbouw is makkelijk te monteren, en te demonteren. Professionele montage kunt u laten uitvoeren door een van onze medewerkers.

18. Kan ik wachten op het monteren van xenon verlichting?

U kunt gerust wachten tot de xenon verlichting gemonteerd is, het duurt gemiddeld genomen een uurtje om deze te monteren. U krijgt een kop koffie en kunt mee kijken wat onze monteur doet.